hund

Kanskje vi får en Chiuaua?

Her om dagen uttrykte Mathilde stor bekymring for at Misty skulle bli fri for pels. Dersom så skulle bli tilfelle kunne hun utvikle seg til en Chihuaua. Det hadde ikke vært noe særlig for ho syntes at Misty skulle fortsette å være den rasen ho er. Mulig noen har sett for mye Pokemon opp gjennom årene?
Så lenge jeg har kjent Misty har ho vært noe tynn i pelsen men nå er det virkelig dårlig stelt. Vi forer gullet med fiskeolje til middag og nå har vi fått tips om at en real ormekur ofte kan løse problemet. Siden ho åpenbart synes det er kaldt ute, selv om gradestokken nå er over null nesten hver dag, så har jeg viet helgen til å bekle den lille. Joda, jeg har strikket litt på sjal og andre viktige små prosjekter også. Jeg har til og med fått spunnet litt innimellom.

Jeg har en ferdig hettegenser som jeg klipte opp fra en gammel kul t-shirt jeg ikke hadd ehjerte til å kaste, ett ferdig oppklipt men ikke enda sammensydd dekken og en nesten ferdig (mangler bare å feste trådene og kante ermene)ullgenser så langt. Hettegenseren er det helt klart at Misty synes er grei å ha på, ullgenseren var ho ikke så begeistret for å prøve først- men etter at strikkepinnene forsvant virker det som om ho liker seg i den og. Den er selvsagt bare for utebruk, men jeg har strikket den i superwash ull så den skal være passelig for en lat liten kropp i vårværet.

4 tanker om “Kanskje vi får en Chiuaua?”

  1. Nei, det ville ike være bra. Hvem vet hva slags ufyseligheter en sånn en kan være laget av…Morsomtda at ho var bekymret for det, ho mente at det ikke var så rart, for ørene er nesten helt like. Men ørene står rett opp og det er bare tuppen som bøyer seg når den blir interessert. Eller redd.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s