Uncategorized

Togtur


Så jeg presterer å reise fra hamar uten sokkene som jeg er fire timer unna å strikke ferdig, altså reisen hjem. Selvfølgelig har jeg annet å strikke på i veska, men jeg furter og ingenting er gøy. Hva gjør vi da? Spinner vel! For i min evige visdom la jeg den fantastiske nye spindelen fra Spinnvilt i veska sånn at jeg kunne se på den på reisen. Og nå kan jeg spinne på toget!

3 tanker om “Togtur”

  1. men.. har du muligens tatt med deg dolbrillene mine hjem? de lå i gangen da du dro fra mamma, men nå er de borte… merkelige greier

  2. Det er bror som har de. Han trodde de var mine. og så var han snill å ta de med, men så var de ikke det.Håper ikke han glemte de igjen hos Stig…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s