Uncategorized

Ny håndtein

Hoy det bildet ble dårlig. Jaja, får ta nytt bilde når mannen kommer hjem igjen; med kameraet vårt… (siste gangen han får kjøpe nye gadgets, da forsvinner bare kameraet)
Så… Vi var på Hamar i helgen for å se til at lille Ask ble døpt skikkelig, eller vasket som Oda mente vi gjorde. Det er faktisk første gangen Roger og jeg er på besøk oppe i Soleveien og vi hadde det kjempekoselig. Gjentas til sommeren- helt sikkert.
På lørdag var jeg så heldig å få komme til Spinnvilt for å handle litt. Jeg har lenge hatt såååå lyst på en ny håndtein da de som selges på husfliden er altfor store for mitt bruk. Jeg er elendig til å handle på nett, pussig siden det er på nett jeg bestiller alt til butikken.
Til min store glede hadde Spinnvilt inne akkurat en sånn tyrkisk håndtein som jeg ville ha og vi er blitt ganske så gode venner. Siden jeg ikke er kjent for å forstå begrepet «vente til du kommer hjem» så kjøpte jeg en dæsj BFL/silke som jeg bare måtte prøve (jepp, det var det jeg holdt på med på toget…)
Jeg har spunnet opp et aldri så lite nøste og nå leter jeg etter et skjerfmønster som vil passe. til garnet. Jeg tror jeg skal gå og se litt i Arctic lace-boka mi for å se etter noe pænt der…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s