Uncategorized

17 Mai, en ettermontert beretning

Mathilde er med i Bodø dans og drill og de var satt opp til å gå i både skoletoget og borgertoget i år. Desværre misset vi skoletoget etter masse forvirring ang. hvor dette skulle gå fra.

Etter skoletoget tok vi Mathilde med hjem og spiste pølser. Det var for kaldt til å sitte ute men Mathilde var fornøyd med å være inne.
Etterpå dro vi til hurtigrutekaia for å møte Bestefaren. Når hurtigruta kommer inn skytes det fra Skansen og Kapteinen på båten legger en krans på bautaen som står ved hurtigrutekaia til minne om sjøfolk som har mistet livet på havet, og da spesielt Hurtigruteskipet Ragnhild som forliste under 2. verdenskrig, fortsatt uvisst hvordan.


Nyfanen til m/s Vesterålen og bestefarklem

Så var det tid for borgertoget. Roger og jeg troppet opp med kamera for å rope hurra og ta bilder av begivenheten…

Etter borgertoget hadde vi invitert Pål og familien på kaffe. Hunden Fido var med og Misty var ikke videre fornøyd med den ordningen. Ho roet seg for så vidt greit etter en stund og gjemte seg bak meg i sofaen, men så snart ho så bevegelse var det rett i gnellinga igjen. Roger prøvde å sitte på gulvet med ho og bli kjent med Fido og da glefset ho til og med etter han. Fido altså.
Fido brydde seg ikke nevneverdig om denne lille bråkete frøkna men han sa klart i fra at også han kunne lage lyd hvis det var det det sto om. (Jeg ser han ikke, jeg ser han ikke jeg ser han ikke…)

(Skummelt!)

1 tanke om “17 Mai, en ettermontert beretning”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s