Uncategorized

Verdens beste garn til sjal…

Jeg hadde lyst til å lage et sjal til en bryllupsgave og etter nøye vurdering og altfor masse tenking kom vi frem til mønster og garn. Mønsteret hadde jeg i en bok og garnet bestilte jeg fra Sarah`s yarns. Siden jeg også skal strikke sjal til en liten prinsesse til den store dagen bestilte jeg en «cone» så jeg skulle være sikker på å ha nok garn. Selvsagt har jeg sett hva dette egentlig innebærer men hvor mye garn det er på en sånn sank ikke helt inn før jeg hadde hentet den på postkontoret. Det er nesten 4800 meter garn på en sånn. Vekten er ikke så stor, men så tynt garn blir mange herlige løpemeter med ren luksus i silke og merinoull. Deilig!!!

Jeg strikker i vei med et stort glis om munnen og gleder meg over at en sånn koloss har nok garn til fem veldig store sjal, 11 Swallovtail shawls, en hel masse skjerf og og og.
Hvis jeg strekker ut lengden på sjalet nå kan jeg strekke det til 80 cm, jeg regner med at reell lengde er ca 60 cm altså en tredel av sjalets lengde, siden jeg også vil beholde bredden på sjalet.
Garnet heter Jaggerspun Zephyr, er en 50-50% blanding og er supertynt, ca 1000 meter pr 100 gram.

2 tanker om “Verdens beste garn til sjal…”

  1. Artig mønster det der og. Fikk lyst å hive meg rundt litt med mitt eget nå…. så det er noe å ta bilde av. Ser det er på bilder men får en viss følelse av hvordan det blir

  2. Åh, det var masse fint garn, gitt!Da jeg kom fra deg tenkte jeg at K skulle sove litt i vogna slik at jeg fikk strikket litt. Jatta, det skjedde da ikke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s