Uncategorized

Sommerferie!

Så var det endelig sommerferie igjen. De siste to ukene har jeg jobbet på Widerøe og ting har vært ganske hektisk. Været her i Bodø har vært helt fantastisk og de første feriedagene har stort sett blitt brukt på terassen og jeg har blitt godt svidd. Får håpe noe av fargen holder seg litt.

Mamma har vært på besøk og hentet Mathilde for deres helt egen private ferie, og med seg hadde ho lille Balder som skulle til Alsvåg og få ny familie. Misty var ikke videre fornøyd med å få Rabalder inn i huset og det var noen slitsomme timer før de slo seg til ro. Balder trodde Misty var like mye moro som Ariel og Misty trodd Balder var kjempeskummel. Da bestemoren var dratt med Mathilde begynte Balder å bli litt lei seg og han hoppa hvileløst opp og ned av vinduet. Det virket som om han ventet på bestemoren så det passet fint at Robin kom og hentet ham dagen etter så fikk han komme dit han skulle og slapp og furte en gang til.

Ellers har jeg laget noen Amigurumier, to er inspirert av Elisabeth Dohertys kreasjoner, apen er fra boken hennes (Amigurumi, super happy crochet cute) og er ganske rett ut av oppskrifta.

Et par Amigurumier fikk jeg ikke tatt bilde av før de ble pakket inn og gitt bort.
Og så er jeg endelig ferdig med Sjalet. Det store sjalet. Og jeg har ikke lyst til å gi det bort. Snufs. Så jeg må skyndte meg å bli ferdig med det jeg lager til Vilde så jeg kan begynne på et til meg selv også. Hirr hirr.

3 tanker om “Sommerferie!”

  1. Himmel for et sjal…!Ho som tok ut det har teft.. Hadde det ikke vært for de to halvferdige kjolene jeg har forran meg hadde jeg satt meg med mitt eget igjen…Forresten vi har fint vær i Trøndelag også…:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s