Uncategorized

blå barn og nytt hjem til Misty

I dag har jeg og Misty pusset opp på rommet til Misty. Vi har ikke akkurat gjort store ting, og alle ting står der de sto i går, men vi synes likevel det nesten ble som et nytt rom.
Buret har fått fint blått smårutet trekk, ho har fått en plante utenfor, knagger til tingene sine og et eget dørskilt sånn at det ikke skal være tvil om hvem som bor der. Teppet er til vask og tørker forhåpentligvis før det blir leggetid.

Det vises kanskje ikke så godt, men knærne til Mathilde er altså blå og gule. Om jeg har gitt ho juling? Nei, det har ho klart helt fint selv. På rullesko. Ho og Malin skulle fortelle om hvordan dette skjedde, og det var noe med et gjerde og høy fart og lissom og sånn. Mye lissom og sånn.
Mathilde ble for øvrig veldig fornøyd med ponchoen sin. Den blir helt perfekt til ferien. Ho ser ut som dattera til Batman med den der ho flyr rundt på rullende sko og flakser med armene. Mønsteret vises ikke helt godt på bildet men det er Swallowtail shawl som jeg bare har strikket dobbelt. Jeg laget en liten krage først og ho har bestilt hette til den og. Det kan bli tøfft tror jeg.

3 tanker om “blå barn og nytt hjem til Misty”

  1. Den ponchoen hennes ble flott. Ho må huske å ta den med hit, men om den «vokser» litt kan den bli glemt her. Nå tror jeg Ariel er litt misunnelig på mora sitt hjem.

  2. Misty sitt rom ble stilig, jeg tror Ariel blir litt misunnlig. Ler meg skakk når jeg tenker på M i ponchoen med rulleskøyter..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s