Uncategorized

Nå er det høst!

Huff så fort tiden flyr når man har det gøy…
Nå er det plutselig bare ti dager igjen av September. Det er en uke til Bertnesdagene, en måned igjen til Mathildes bursdag og tre måneder igjen til jul. Skummelt.
Innimellom har jeg også lyst til å reise litt, både til familie og til steder vi ikke har vært. Dublin står først på lista og familiebesøk… vi får se hva som vi finner på.
Hvis noen i famililen har noen spesielle julegaveønsker i år så er dette tiden å komme med de, før jeg vikler meg inn i garn og strikkepinner og ikke kommer meg ut før til påske…
Bryllupet til Ørjan og May Tove gikk knirkefint, og når de kommer hjem skal vi se om vi ikke kan legge ut et bilde eller to av de. I mellomtiden kan vi kose oss med disse to englene her…
(Vilde fant for øvrig ut, kvelden før den store dagen at det var helt forsvarlig å sette en sugekopp i panna mens ho så på tv…)

Etter bryllupet har ting stått litt mere i ro, Mathilde har begynt på drilling igjen, jeg har ikke strikket så mye som før (pussig…) og spinnegruppa mi har startet opp igjen. Jeg har snart spunnet ferdig et prosjekt jeg begynte på i vår, (går ikke alltid like fort her) og har selvsagt flere planlagt for høsten. Jeg har lenge tenkt på at jeg skulle kjøpt meg en mere moderne rokk og nå har jeg bestemt meg for at det MÅ bli en sammenleggbar rokk, for jeg holdt på å knatre rokken min alvorlig da jeg dro på spinning på tirsdagen- enda så liten og fin den er og stor og fin bilen vår er… Nå gjenstår det bare å velge mellom fire gode kandidater, men jeg har foreløpig bestemt meg for en Louet Viktoria…

Jeg stortrives i jobben min og i går fikk jeg prøve meg som omreisende plateartist, da jeg måtte til Tromsø. Helt greit, opp på morran og ned ogjen før middag samme dag. No problemo. Det blir sikkert ikke like lett neste gang… Helt fantastisk å kunne gå på jobb, bli fortalt hva du skal gjøre, gjøre det og så dra hjem- og ikke tenke jobb i det hele tatt før til neste morgen. Og lønna er virkelig ikke værst den heller. Mathilde er storfornøyd med å være flyselskapunge og gleder seg vilt til høstferien da ho skal fly til Brønnøysund.

To snupper skjelden observert så rene og pene…

Bryllupets kuleste bilde?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s