Uncategorized

Tredreiing og sånt

Jeg har tenkt en stund på at jeg skulle prøve meg på tredreiing, for å lage sånne fine håndteiner til å spinne garn på. Jeg har laget en del tyrkiske spindler, men de er bare saget ut og pusset.

Så jeg ville melde meg på kurs, men det var for lite deltakere så det ble det ikke noe av. Men jeg måtte gjerne være med å dreie, og det gjorde jeg.

Jeg er kjempefornøyd med bollen, ikke bare det at jeg faktisk har laget den, men at den ble stort sett sånn som jeg ville. Så fornøyd at jeg måtte stoppe innom på bunnpris for å kjøpe twist.

Men jeg har gjort andre ting også: Jeg strikket en hals, av garn jeg har spunnet selv på den nydelige tyrkiske håndteinen min.

Og et lite babypledd som skal gis bort i gave etter hvert.

4 tanker om “Tredreiing og sånt”

  1. Dritarti! Tresjæring e jo virkelig en hobby æ ser for mæ hadd vert en slager å dra med ut på besøk.. Eller på bussen eller nå sånt.. heheheMen du… Har du kunna tengt dæ å prøvd å laga nåkka supersokka eller nå? Ullsokka med flere lag! Ett tett lag og ett litt mere luftig. Da blir dæm kjempekjukk! det hadd vert dritbra! Og hvis det ikke funke med tett innerst så kan du vreng den så får du motsatt:) Kan ver en bussiness ide det!

Legg igjen en kommentar