Uncategorized

Farget garn


I går fikk jeg endelig farget unna noe garn jeg har hatt liggende og ikke visst hva jeg skulle gjøre med. Alle fire er sjalgarn, en skikkelig tynn og tre sånn passe etter min smak. Den limegrønne er ca 450 meter og skal bli enten en Laminaria eller en Aeolian. Kanskje blir den rosa også lagt til sides for en av de… Den mosegrønne burde være ca 700 meter og kan bli noe ganske stort. Jeg har også farget opp en knall turkis til langsokker til Mathilde men den er så knall at den ødela for de andre fargene.

3 tanker om “Farget garn”

  1. Du har så mye tøft garn altså! Jeg var innom Hoff på City Syd og handla noen nøster i går, men jommen er det priser på garnet du…..! Er snart billigere å kjøpe sauer og spinne selv 😉Fikk omsider knapper på jakka til Daniel i går, og nå går han og stryker på den og sier «såååå mjuuuuk!!» Nå har jeg fått bestilling på bukse til samme karen, så jeg får se om jeg finner ei ok oppskrift. Kjekt å vite ca maskeantall… Spent på om jeg finner garn han har lyst på… 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s