Uncategorized

Vi er så heldige vi!


… Som har en Renate som er så flink å strikke! For jeg må innrømme at jeg ikke har strikket så veldig masse til babyen enda. Bare noen luer, sko og et pledd. Og så holder jeg på med et pledd nå. Renate strikker som en gal, og nå skal jeg se om jeg ikke får tatt meg en tur på posthuset med en pakke garn til ho snart. Det er vel flere pakker som venter på tur til posthuset når jeg tenker meg om… Og så HAR PAPPA BURSDAG I DAG! Gratulerer med dagen! Mathilde sier at det ikke er så viktig, for HO har tenkt å feire dagen på hytta i påsken, og da blir det den beste bursdagen han kan få.

1 tanke om “Vi er så heldige vi!”

  1. Tusen takk skal dere ha. Ho har så rett den jenta, men takk i alle fall. Fikk forresten ei kjempegod kake gjengen i byssa, men det blir vel mer av den slags.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s