Beibi

Saga prater…

Nå er det ikke alt som enda er helt forståelig, men jeg er ganske sikker på at ho forteller ganske så fantastiske historier om de tingene vi gjør i hverdagen. Kanskje med et snev av: mamma tenk om vi kunne gjort det mens vi fløy opp ned!? Ellers så tror jeg ho bruker mye tid på å si at ho er glad i meg og at jeg er ganske rar. Og at jeg skal slappe av for ho har full kontroll og jeg trenger ikke stresse med ting jeg ikke får gjort. Sånn som støvsuging. Helt sikkert.
Legg merke til hvordan ho bruker munnen. Det ser ut som om ho strever litt og tunga er like mye ute av munnen som inni)
//www.youtube.com/get_player

Ellers så har Saga og jeg vært en deilig uke på hytta der vi gjorde absolutt ingenting. Jeg fikk strikket ferdig et sjal og en sokk til meg selv. Den andre er jeg halvveis med nå og det er altså tidenes kuleste sokker… Bilde kommer når de er ferdige.
Været på hytta var forferdelig, men det var deilig å være der alikevel.

2 tanker om “Saga prater…”

  1. Det vesle barnet mitt prater og skravler usammenhengende, det minner meg egentlig om noen…
    Skal bli godt å komme hjem igjen.

  2. Så flink at! 🙂 Gumora gleda sæ veldig til en lengre innholdsrik samtale me ho Saga seinere i dag 🙂 🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s