Uncategorized

Saga er 3 måneder!

Vi er fortsatt alene hjemme, så det blir nok ikke feiret med boller og brus, kanskje til helgen når huset blir fullt av unger.

Ute er det storm, det er meldt full storm og jeg gledet meg veldig, helt til at jeg kom på at vi har en diger trampoline stående her. Vi får håpe den står trygt litt til, hvis ikke må jeg få noen til å komme og hjelpe meg med å ta den ned.
Saga og jeg koser oss masse med rare fjes og strikketøy og ho er utrolig lett å underholde når ho bare har mat i magen og rein bleie. Sussemunn og jeiping er alt som skal til for å få ho til å gape og le.

Og ellers har vi et bredt repertoar med spennende ting vi kan gjøre for kameraet…

Av andre spennende ting så kan vi avsløre at jeg endelig har funnet en sånn liten vev som jeg vil ha, så nå blir det forhåpentligvis vevd duker og skjerf. Nå må jeg bare finne noe renning til veven, så jeg får prøvd meg, det hjemmespunne garnet mitt får pent vente til jeg har mere erfaring.

2 tanker om “Saga er 3 måneder!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s