Uncategorized

Høsten som gikk og godt nyttår!

Hu hei som det går. Nå er det snart bare en måned igjen til jeg skal tilbake på jobb og jeg gleder meg egentlig enormt. Tanken på at den lille snuppa vår skal være i barnehage en lang dag liker jeg ikke, men heldigvis skal jo pappaen være hjemme med ho i halvannen måned også så det går nok bra vil jeg tro.

Jeg har ikke fått tid til så mye som jeg hadde trodd jeg skulle få gjort det halvåret jeg har vært hjemme, merkelig det der- ho legger liksom beslag på dagen den lille kroppen.
MEN vi har da fått gjort noe fornuftig i høst:
Vi har ordna trapp! Jeg har vært på skinnfellkurs og jeg har satt opp veven. Selvfølgelig har det blitt masse strikking også, nesten tre kilo garn ble til julegaver og alle ble ferdige i tide. Ingen strikketøy med pinner i i gave til noen i år nei. Jeg har også spunnet en hel masse, men det fortjener et eget innlegg.
Her er noen bilder fra de siste to månedene av det vi har bedrevet her i huset.

(Av en eller annen mystisk grunn får jeg ikke til å endre plasseringen av bildene her nå så ting er litt hulter til bulter. )

2 tanker om “Høsten som gikk og godt nyttår!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s