Uncategorized

Nøttn much

I det siste har vi mest jobbet med å rive bad og gang i kjelleren og det har dermed ikke vært mye håndarbeide å vise frem. Jeg holder på med et pledd som skal gies bort i det blå entråds merinoen jeg spant. Er oppe i 55 lapper nå. Har spunnet opp 300 meter til og er da oppe i 900 på 150 gram. Det burde holde.


Mitt pledd er blitt satt litt på vent imens men det er oppe i ca 130 lapper nå. Hver gang jeg tar det frem insisterer Saga på at det er hennes så det blir vel en kamp vil jeg tro.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s