Uncategorized

Fredagskos

Endelig har vi fått litt sol. Kjenner at alt letner litt med været.
Ikke det at vi har det fælt her nord, men snø 31. Mai føltes ikke som vår. I Trondheim har det snødd i dag (ha ha ha).

Roger bygger i kjelleren og jeg koser meg med mai-spunkyfiberen som kom i forgårs. Saga har bestemt at den skal bli jakke til ho, antakeligvis fordi jeg ble ferdig med min «abstract cardi» forrige helg (hmmm, har jeg virkelig glemt å blogge den?).
Nå spinner jeg supertynt og tenker å navaho-tvinne for et selvstripende garn. Blir spennende. Fiberen ser ganske crazy ut men det blir nok veldig bra. Det er Bfl så det er stressfri spinning. Absolutt en favoritt.


Saga og jeg bakte cookies før (!) middag, så nå koser jeg meg med spinning, cookies og et glass vin.


Lykke.
God fredag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s