Uncategorized

September-spunky

Så kom sneen, i hvert fall en forsmak på det som kommer. alle i huset er snørrete og pjuske, og lørdagen blir bare kos og pyssel innomhus.
saga er i hundre og nitti og godtar fint at vi deltar i leken bare med å rope «klar ferdi gå» og å klappe iherdig når ho har fullført en runde i hinderløypa ho har laget på stuegulvet.
jeg spinner på en deilig gråfarget merinotopfra Silja somskal bli sjal. Mamma fikk et sånn fint entråds merinogarn av meg i fjor, og da jeg så hvor fint skjerfet ho strikka ble så har jeg sett etter tilsvarende fiber.


Siste fiberpakke fra spunkyklubben var årets luksusfiber og var av BFL og silke. Helt fantastisk å spinne. Jeg har bare spunnet halvparten enda og Mathilde har ønsket seg en hals av dette. Og når ungene ønsker strikkating da bruker mammaen å ordne det. (Minner meg på at jeg må få satt i glidelås i mathildes Central park hoodie som jeg strikka for et par uker siden…)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s