Uncategorized

Sommerferien er over

I dag er siste dagen av sommerferien. Jeg hadde tålt en uke til, null problem.
Samtidig er det også litt godt å begynne å tenke på jobb og hverdag igjen. For noen av oss er det tilbake til det gamle kjente, for noen er det en nye spennende utfordringer.

I sommer har Tour the Fleece gått på Ravelry og jeg har tråkka avgårde på rokken trofast hele touren. Tour de France har jeg ikke fulgt med på, men jeg har spunnet nesten to og en halv kilometer garn og det kvalifiserer absolutt til gul trøye.

I ferien har vi jobbet mye hjemme. Der skal bli nytt bad i kjelleren. Det gamle er revet og gulvet er klart for nye avløpsrør og ny betong. Dere skal slippe bilder. Det er bare et stort trist grått høl. Men Roger har fått satt opp stenderverket til veggene og da begynner det å likne noe. Saga er nede hver dag og sjekker om det er dukket opp noe badekar.

Noe strikking har jeg også fått gjort i sommer. Jeg strikker på summer solstice mystery shawl fra wendyknits i noe turkis polwarth jeg farga opp og spant da ferien var helt ny, og så har jeg strikka et lilla sjal med masse perler på. Det ga jeg bort og har helt glemt å ta bilder av. Tabbe.


Håndteinene er på vei inn i nettbutikken ogdet burde være en oppdatering i kveld der dersom ikke dagen kommer og tar meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s