Uncategorized

Tour de Fleece

Sommeren kom putselig til Bodø, med temperaturer opp til 30 grader og de varmeste badetemperaturene i havvann i landet er det ikke rart man blir litt svimmel. 
Jeg har fått sittet masse ute og kost meg i skyggene med håndtein, men også rokk. Jeg kjøpte litt tidligere et batteri til minispinneren så nå kan jeg spinne hvorsomhelst. 
20140708-183249-66769389.jpg
Tour de Fleece er inne i sin fjerde dag, (ja jeg sa Fleece- et Ravelryfenomen der vi spinner garn når syklistene i Tour de France spinner avgårde på sykkel) og jeg føler meg allerede akterutseilt når jeg ser hva andre har fått spunnet opp igjennom helgen. Men det er ikke skyldfølelse over egne prestasjoner Tour de Fleece skal handle om. Målet er å utfordre seg selv og for de aller fleste holder det å ha som mål å spinne litt hver dag. Jeg spinner allerede litt hver dag, så jeg har som mål å få ferdig noen allerede påbegynte prosjekter. Jeg har kommet godt igang med restene av «Blue Doors» fra Spunkyklubben (South African Fine) og så står «Acorns» (Corriedale om jeg ikke husker feil, også fra Spunky) for tur. På håndtein skal jeg få ferdig den Malabrigoen jeg har holdt på med en stund, og så få ferdig de tre siste fargene i en regnbuepakke fra Nunoco.
20140708-183227-66747247.jpgNår jeg er ferdig med det, og det blir jeg, selv om vi kanskje alt har dratt på ferie (husk- batteri til minispinneren) skal jeg grave i kassa med fine saker og begynne på noe nytt. Jeg har masse fine fletter fra Silja og Marianne. Og masse som jeg har farga selv. Og enda en hel del fra Spunkyklubben. Og enda noen til…

Innimellom spinninga måtte jeg finne på noe å strikke da jeg gikk tom for hvitt garn til snuppejakka til Saga (ja det må jeg også huske å spinne…).Stripe Study Shawl sto på lista og er absolutt et mønster jeg kan anbefale. Jeg strikker det av en rest totråds polwarth fra et tidligere prosjekt og en entråds fargeglad Shetlandsull fra Spunky for noen år siden. Jeg ELSKER å strikke med mitt eget garn!

20140708-183246-66766754.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s