Uncategorized

Feriespinning

Tour de Fleece er over og jeg er halvveis i ferien. Spesielt god oversikt over hva jeg har fått spunnet under TdF har jeg ikke men noe har det blitt. Jeg har stort sett spunnet på håndtein, men Kjekke Hansen har også vært med.
Siden gubben er så glad i å kjøre er jeg med glede 2p. Da kan jeg spinne underveis, og det har jeg da også gjort.

20140731-145855-53935710.jpg
På tur ned tvinna jeg Malabrigoen jeg har spunnet på tidligere i tdf. Det tok en 12-13 timer. Den neste blir tatt på rokk! Jeg har fått spunnet 3oz Malabrigo Sabiduria og nå koser jeg med den fiiiiine håndteinen jeg fikk i bursdagsgave av snilleste lillesøster med hvit polwarth og silke som jeg kjøpte på Spinnvilt da vi var i Lillehammer. (MÅ jo innom der… )
Jeg fant BFL/silke og BFL/nylon og. Gleder meg til å farge og spinne de og. Bfl/nylon er superwash og skal bli sokkegarn.

Og apropos skatter… Vi måtte innom Line og hilse på alpakkaene på Enghaugen også. Og nå ligger vinterfellen til fine Boronia baki bilen her og du å du som jeg gleder meg til å få den hjem og begynne og vaske på den! Jeg har prøvevaska, spunnet og strikka noen få gram til en prøvelapp som jeg koser med innimellom.

20140731-151544-54944389.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s