Uncategorized

January handpaint stashdown

Jeg skal gjerne innrømme det, jeg har for mye stæsj. Eller, ikke nødvendigvis FOR mye, men i alle fall masse. Derfor heiv jeg meg med på Januarutfordringen i Spunkyklubben og spinner som gal i januar for å få gjort unna noe. Konkurranseinnstinktet er stort og selv om jeg bare konkurrerer med meg selv så gjør det noe med deg når det er mange som konkurrerer mot seg selv, sammen.

Jeg satte som mål å spinne 17 oz, eller litt i underkant av et halvt kilo klubbfiber og fire oz/112 gram på håndtein. Pr nå har jeg igjen ca 125 gram igjen å spinne og jeg tror jammen jeg skal nå målet før Januar er ferdig. Siden litja er syk i dag fikk jeg litt ekstra tid til å spinne så da blir jeg garantert ferdig.

Først ut var de siste 140 gram av Happy accidents som jeg begynte på i desember. Bfl er en av mine favoritter og spinner seg nesten av seg selv. Denne skal bli en jakke til meg selv, bare jeg blir ferdig med Mariusgenseren til Mathilde. På håndtein spant jeg 2 oz/56 gram merino/yak jeg har hatt liggende lenge. Jeg har spunnet to av disse fra før og har enda en igjen, men det minker i alle fall.
imageimage

Strikkelysten har ikke vært helt på topp i det siste men som sofakos spinner jeg på håndtein. Jeg holder nå på med en lekkerbisken fra TanteUll, en ull/silke i nydelige nesten litt perlemoraktige farger. Denne skal jeg kjedetvinne så det blir tretråds garn med fargeskift. imageimage

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s