Uncategorized

Tøydukke Maria

For en stund tilbake laget jeg en mascot til fotballaget til Saga, og så ønsket Saga seg en likedan til seg selv.Siden ho snart hadde bursdag så var planen at ho skulle få den i bursdagsgave, men den ble ikke helt ferdig og da ville ho ikke engang se på prosjektet på bursdagen sin. «Det blir mer magisk hvis jeg venter til den er ferdig» erklærte hun. Innspill til hvordan hår dukken skulle få hadde ho imidlertid.

Nå som dukken endelig var ferdig ville ho ikke se den før klærne var laget. Jaja. Gjør jo ikke mye med en dukke uten klær egentlig, men jeg begynte å bli litt bekymret for at ho egentlig ikke var så interessert i dukken ho hadde ønsket seg så inderlig. Da ho i dag fikk dukken overlevert var alikevel gleden stor og ho var svært fornøyd med den. Maria skulle ho hete og aller helst være med på skolen. Det går selvsagt ikke, men i bilen måtte ho i alle fall bli med. Og der sitter den nå, og venter på at vi skal bli ferdig med jobb og skole for dagen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s