Uncategorized

Strikkedilla…

Siden jeg lagde så masse kort forrige helg og jeg fortsatt er litt fast i scrappinga (venter sikkert bare på nytt papir…), og nevnte jeg at jeg kanskje er bittelitt lei av å lage kort, (Lagde forresten fem til på mandag og de glemte jeg å ta bilde av før de ble solgt…) så heiv jeg meg rundt og strikket en jakke til en liten venn. Nei Roger, den er ikke til deg. Jeg har fått dilla på å strikke mønster med dødningehoder etter at jeg fant en oppskrift på en nettside . Oppskrifta er egentlig på en lue og matchende votter. Kanskje ikke helt inne i rett sesong… Jeg ville strikke jakke og etter litt tenking og modifisering av diverse mønster på diverse andre skaller ble dette resultatet. Tok meg bare et par dager, for jeg har brukt tykt garn og pinner nr sju… Genialt. Så får vi håpe at den faller i smak…

Roger kjøpte noen tepper til oss, og det var ikke lite heller… Ett havna under spisebordet( je, jeg vet, kanskje ikke sååå lurt…), ett i gangen og ett på loftet. Jeg må innrømme at jeg syntes det var skrekkelig mye til å begynne med, men nå synes jeg det bare er fint. Det så vel også mye mere ut da de var rullet sammen og alt lå i gangen.
Ellers er det fortsatt godt å ha familien sin samlet igjen. En åndsfraværende engel i sofaen om morgenen er et godt syn, det er også selvfølgelig en sovende mann i senga. Jeg kan kose meg på kjøkkenet med kaffe og dataen om morgenen akkurat som før. Bare mye koseligere med flere folk i huset.

2 tanker om “Strikkedilla…”

  1. Hei der borte på sofaen. Hva med å klippe håret på barnet så vi kan se henne, ikke bare et hode som ligner på Misty…Ser du forskjell når de er sammen ?

  2. hmmm, tror jeg må klippe både ungen og hunden, jeg… Ikke greit å se forskjell på de nei. Bra det bare er en av de som har bukser på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s