Uncategorized

Renate har bursdag!!!

I dag har Renate bursdag, og jeg klarte nesten å glemme den. Helt utrolig. Jeg har ordnet og stresset med mormors gave og på lørdag sendte vi kort til Morten som hadde bursdag i går og jeg var så stolt over meg selv som for en gangs skyld fikk sendt et bursdagskort i tide… Men jeg kom på det litt senere på dagen, bare for sent til å sende noe, så jeg har jo ikke glemt det på ordentlig…

Her er, i anledning bursdagen, en hilsen fra Misty…

I går dro vi på tivoli, Roger, Mathilde og meg. Roger tok med kameraet og tok noen ganske så bra bilder. Kjempeartig. Mathilde ville kjøre karusell og jeg var vel ikke akkurat tungbedt… Det var egentlig utrolig slitsomt, for ikke bare spant jeg rundt, jeg måtte holde ungen min fast, og bekymret meg stadig for om ho kom til å slå hodet sitt. Det føltes som om den lille kroppen skulle skli ut av karusellvogna hele tiden og jeg holdt ho fast. Jeg var kjempesliten etterpå, spesielt i beina siden jeg hadde spent fra og holdt oss oppe hele tiden. Mathilde hylte og hvein og ville kjøre mere mere mere! Jeg var litt mere lunken. Det var morro, men huff så slitsomt å kjøre med skatten sin… Makan til tøv!

Så stakk vi innom på butikken og kjøpte litt garn (jepp, kjekt med egen butikk…) til en pirat-sommerlue som mathilde ønsket seg. Jeg begynte først med Bambino bomull, men da jeg måtte legge opp 150 masker skjønte jeg at det kom til å bli et evighetsarbeid uten sidestykke. Lua ble ferdig den, kanskje bitte litt kort, men det er jo en sommerlue og da tror jeg det går greit. Ungen ble i hvertfall glad.

Da vi skulle kjøre til skolen i dag, stod det en taxi utenfor. Skolen har glemt å gi beskjed om at mathildes skoleskyss er tidsbegrenset. Vi ble enige om at ho like greit kunne bli med siden mannen alikevel hadde møtt opp og sikkert hadde ventet i fem-ti minutter. Nå venter jeg på at skolen skal ringe meg tilbake så vi kan få avsluttet skoleskyssen (igjen) på ordentlig.
Sånn, nå skulle det være i orden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s