Uncategorized

Misty spiser alt… Til slutt.

I går ble en fin byturdag.

Vi henta Mathilde på skolen og dro til byen for å kjøpe garn, hente briller, ordne bursdagsgaver og se en gang til på spisebordet vi nesten hadde bestemt oss for. Brillene tok en dag til, men alt det andre fikk vi gjort. Spisebordet hadde de til og med på lager, så det kommer i dag!!! Hurra!
Vi tok en kopp kaffe på nykværna, første gangen jeg har vært der, mathilde kaller det «orange-stoler-kafeen» Det ble is og kaffe og Mathilde fikk herje litt på skulpturen på torget. Kjempefint å sitte ute på torget i finværet, noen av oss synes femten grader er topp.
Vi lagde spaghetti til middag, og til vår store overraskelse var ikke Misty så keen på spaghetti. Vi har bildebevis. Enden på visa ble enden på spaghettien, men det tok lang tid før ho så mye som luktet på maten på fatet.

Mandag er quizzekveld på Kafka, og jeg er fast reservedel. I går var intet unntak og det gikk som det måtte gå. Vi hadde ønskekategorien men klarte bare å haie sju poeng på «boyband fra 90-tallet». Ganske skuffende, men når man tenker seg om var vel verken Wenche eller jeg særlig inne på emnet, og 90-tallet er ganske lenge siden. MEN vi var flinke jenter og fant fellesnevneren på billedoppgaven, og da fikk vi nachos. Det var gøy.

Da jeg kom hjem var fjellene mine badet i et fantastisk lys og jeg måtte naturligvis jage mannen og kameraet ut for å knipse…

2 tanker om “Misty spiser alt… Til slutt.”

  1. Misty er ikke vant med å få mat på middagstallerken her – vi (les bestefar) bruker å sette oss på hulvet og gi det med gaffel.. 🙂

  2. gjør vel vi og det, men jeg hadde det travelt, og Roger gjorde så godt han kunne… Dessuten var det moro da ho løp gjennom huset med spaghetti i skjegget. Synd vi ikke fikk bilder av det…I dag har ho fått biff, med kniv og gaffel og ho har spist grønnsakene sine og. Veldig flink jente.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s