Uncategorized

Swirls and flourishes!

Jeg er kanskje litt dust, men jeg liker kruseduller, jeg. Gleden var stor da jeg fikk noen nye som Aina hadde fått tak i til meg. Nå ligger de på bordet, klare til bruk, men jeg tror jeg skal lage frokost først. Jeg har brukt morgenen til å lage bussreklamer og drikke kaffe. Masse kaffe. Godt med noen fridager så jeg kan komme litt ajour med sånne ting og.

Å! som jeg gleder meg til å stemple litt senere i dag…

Vi fikk nytt spisebord i går. Desverre var to av stolene ødelagte, men det var bare å hente nye. Kjempeglad for at vi kjøpte akkurat dette bordet. Bordet er massivt, 70 kilo faktisk, og vi laget biffmiddag for å feire. Jeg er veldig spent på hva Mathilde sier, ho bruker å ha morsomme kommentarer til ting og hendelser. Egentlig burde ho gått med opptaker på 24/7, for det er ikke lite lurt ho kommer med til tider. Synd at man glemmer like fort som man tenker at «det der skal jeg skrive ned».

Har alle hørt om Shane? Shane ønsker seg bursdagskort. Masse!

I morra er det 17. Mai og vi gleder oss masse. Vi skal bake kake og cookies. Mathilde og Roger har bestemt at det skal være «sjokolademousse-kake» ingen av oss husker hva den egentlig heter lengre.

Det er forresten en stor feil på Misty. Til hund å være er ho fryktelig dårlig til å ta i mot mat i lufta. Jeg trodde alle hunder kunne det der, men ho stod bare og så dumt på meg og så sukka ho og luntra bort og mumset i seg bitene av snopet som lå knust i biter på gulvet. Dette må vi klare å gjøre noe med…

2 tanker om “Swirls and flourishes!”

  1. hm.. burde vi legge linken til Shane på facebook? og tror den kaka heter sara bernadorte eller noe..og (hihi) misty pleier vel å dukke når du kaster mat til henne? det er jo skummelt 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s