Uncategorized

Nå begynner det å bli bra…

Jeg spinner og spinner og jeg synes jeg begynner å få det hele til nå. I hvert fall etter hva jeg har skjønt er rett. Garnet jeg spant først har blitt til en pulsvarmer til høyrehanda så den ikke skal fryse i sommerværet. Venstre får klare seg uten. Det ble litt lite garn til to, så jeg bestemte meg for å spare den siste biten av nøstet. Mitt andre spinneprosjekt er blått og sort, samme type ull som den første, men denne gangen har jeg kjøpt nok ull til å faktisk kunne lage noe av det ferdige garnet. 25 gram er litt i minste laget. Jeg gjorde det ferdig forleden og kom på i morgest at jeg hadde glemt å sette snurren. Opp i kummen med milo, vann og garn. Det skal ligge noen minutter og så henge med strekk på til det er tørt. Så hylte jeg resten av kaffekoppen og dro på jobb.

Jepp. Der ligger det enda. Nå sitter jeg på jobb og er fryktelig spent på hvordan dette skal gå… Hele helgens arbeid ligger i vasken til bløt. Noe jeg mener å huske står på ulltøyetikettene at ull ikke skal…

Fredag kjørte jeg til Fauske og kjøpte mere ull, ensfarget merino denne gangen, for å ha noe på til helgeturen. Kjapt ned og kjapt tilbake. Jeg begynte mandag på et lilla prosjekt, men er ikke særlig glad i lilla og da jeg fikk ubleket hvit merino, vanlig ull og silke i posten på tirsdag tullet jeg det halvferdige lilla i en ball og begynte på nytt på den hvite ulla. Jeg tror jeg trenger et par teiner til til alle mine innfall…

Jeg prøver å blande merino og silke og gleder meg vilt til å spinne sammen og farge garnet. Denne gangen skal jeg være flink å ikke glemme garnet i vann…

Når jeg tenker på det er pluggen i vasken så dårlig at vannet sikkert har rent ut. Håpe håpe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s