blabla

Slektstreff

Tenk nå er det en hel uke siden siste innlegg i bloggen, men heldigvis (!) er ikke Rogern på nett for tiden…

I helga var vi på slektstreff i Årvågsfjord der Mormor kommer fra. Kjempegøy å treffe slektninger, både kjente og ukjente. Været var fantastisk og vi (ihvertfall Renate og jeg) ble godt svidd. Mathilde og Charlotte løp rundt og gjorde jenteting hele tiden og hadde det fantastisk i følge Mathilde selv. Vi besøkte Mebakkan der mormor vokste opp og Bakksetra langt oppå fjellet. Kjempeartig sted. Helt fantastisk natur og et område som blir brukt i dag som hyttefelt (i de gamle stuene). Det arrangeres også «Sæterdaga» på sommeren og det hadde vært artig å være med en gang.

Å fly med Misty gkk bare greit, ho holdt seg pent i ro i flybaggen sin under setet og jeg har ho til og med mistenkt for å sove litt på turen. Ho vil imidlertid ikke inn i baggen og vi må «stappe ho inn» men først inne er det ikkenoe problem.
Renate insisterer fortsatt epå at Misty skal hjem etter hvert og begynner å friste med egen hvalp dersom Ariel skulle bli tjukk. Skummelt… Roger sier det er opp til meg, men det er Misty som er den fineste, selv om ho holder et ¤&##&¤&#»/¤&» liv innomellom (slapp av Renate det er DIN hund, ho kommer hjem, en gang.. fnise)
I dag fikk vi et nytt lite problem. Doen vår (les. Mistys do) er overgrodd. Området skal graves opp og lages til plen, og nå var gresset nesten over hodet på hunden. Skummelt.
Finværet holder frem og nå er det flere som ønsker seg en dag med regn. Desværre har ikke værgudene tradisjon for å gi bare en dag med regn av gangen i dette området, så vi får holde tyst og ikke nevne finværet, bare nyyyyyyte.
Roger kommer sikkert til å hate dette, men nå har bloggen blitt så stor at jeg har bestemt meg for å dele den litt opp. Hadde jeg vært flinkere kunne jeg sikkert laget en egen bloggreie på hjemmesia, men deter sååå behagelig enkelt med blogspot. Jeg har laget strikkedagbok for å holde styr på strikk og spinn og jeg aner ikke hvordan jeg skal legge den opp. (Jadda Roger, bare si det; «fint at du har noe å gjøre konemone». Var det du skulle si?)
Nå er det løpe på jobb-tid og jeg må opp på badet og gjøre dameting så jeg blir fin og flott til arbeidsdagen. Langdag i dag og Misty er med på jobb. Ho har blitt kjempeflink og ser ut til å trives på jobb i shæferburet sitt. Elise skal bli Bestemor i dag (yay!) og vi gleder oss skummelt masse. Jeg har lyst til å strikke ettellerannet til babyen, men jeg kommer ikke helt i gang. Blir sikkert sokker eller noe sånt. Jeg gjorde ferdig masse garn i går og jeg er ganske så fornøyd med resultatet, men det må du inn i den andre bloggen for å se.
OOO!!! Glemte å fortelle at Hilde og jeg var og så Pirates3. Arrrr! Det må bli en film til, ellers kommer jeg til å bli ulykkelig resten av livet. Stakkars…. Nei jeg skal ikke avsløre alt, men ti år ute, en dag på land med sin elskede høres ekkelt kjent ut. Bare at jeg har nesten to uker med min kjære og han er bare et par måneder ute. Mulig jeg også hadde plukket ut hjertet mitt hvis han ikke hadde giddet å dukke opp etter ti år… Men nå må jeg på jobb.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s