Uncategorized

Mere garn!

Joda, jeg tror jeg berga stakkars garnet som lå i vasken.Det er skylt og henger til tørk. Jeg satt oppe halve natte og gjorde ferdig et lilla garn som jeg virkelig ikke vet hva jeg skal bruke til. Jeg er ikke særlig begeistret for lilla i utgangspunktet, synes det er en kjedelig farge, og jeg måtte tvinge meg selv til å spinneen tråd til og så snurre de sammen til ferdig garn. Lilla eller ikke- dette er det flotteste garnet jeg hittil har laget (og jeg som har laget bare tre ferdige, haha) og det henger over arbeidsbordet mitt på jobb så jeg kan se på det og være fornøyd med livet. Noe må jeg vel finne på å bruke det til etter hvert, skjønner liksom ikke helt hva man skal med det ellers.
Jeg har begynt på et hvitt garn og dette skal jeg prøve å farge. Jeg har ikke helt planlagt hvordan dette skal foregå enda, men det finner jeg vel fort ut av.

1 tanke om “Mere garn!”

  1. Garnet ser kjempefint ut, Sissel! Det er likevel lov å la den være en stund, vet du. 🙂 Du trenger ikke å tenke om hva skal gjøres med garnet; det er egentlig nok at du liker det.

    Husk at senere, om du har lyst og er ikke helt fornøyd med lilla, kan du «overdye» garnet med en annen farge (som f.eks. en blå). Da kan du kanskje få et farge du liker bedre. Det er bare å eksperimentere litt. Husk at om alt går galt kan du farge med svart. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s