Uncategorized

Deilige finværsdager…

Vi er ikke godt vant med finvær her oppe, og da vil vi utnytte det vi får maksimalt. I dag har vi vært ute hele dagen, Mathilde og Vilde har løpt rundt i hele dag mens jeg har sittet rimelig pal på terassen. Tross iherdig smøring av overkroppen klarte jeg å bli litt mere rød enn allerede opparbeidet toning, altså samme visa som hvert år når sola titter forsiktig frem.

Mathilde er heldigvis flinkere å kle på seg.

I går spiste vi middag ute på terassen for første gang, tok ned bordet fra loftet og fant frem stolputer og greier. Mathilde var kjempefornøyd men måtte inn og hente jakke etter en liten stund. Det blåser litt innimellom på terrassen vår. Skulle hatt levegg men jeg finner ikke en jeg liker.

Dagens produksjon av garn ligger i vasken og slapper av og jeg skal ta bilder av det når jeg får tørket det. Kort og scrapsider får ligge i fred, jeg har ikke inspirasjon i det hele tatt, men jeg er fornøyd med å leke med ull. Jeg håper imidlertid det snart løsner, jeg har tross alt noen oppgaver å løse. Jeg skal ikke klage, men jeg gikk videre i begge kategoriene i kortscrapNM. Og i begge kategoriene er det to oppgaver å løse. Men det har jeg ikke tenkt å bekymre meg for nå. Jeg skal bare nyte finværet og bli brun og fin og så tar jeg det som det kommer.

I morra er vi invitert på søndagsmiddag inne på flystasjonen. Det blir sikkert morro. Det er lagt opp til film for ungene etterpå. Senere har vi tenkt å lage drops. Har hørt rykter om at Roger har blitt robbet for forsyningene jeg sendte med han. Merkelige greier. Lurer på hvordan det har gått til…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s