Uncategorized

Virre virre vapp

De som kjenner meg nogenlunde godt vet at jeg ikke kan holde på med det samme prosjektet lenge av gangen. Det blir en sokk, og så masse andre prosjekter inn i mellom før jeg får gjort den andre sokken. Derfor har jeg også laget bare litt garn, sånn ca 45-70 gram i hver runde før jeg får sååå lyst til å prøve en annen farge, blanding eller teknikk.

I går var det en blanding av cyan og sort merino som fikk en tidligere avslutning enn planlagt, fordi jeg var litt lei av å spinne og bare hadde lyst til å tvinne garnet ferdig. Jeg hadde egentlig tenkt å lage et totråders garn, men jeg ble utålmodig og brukte navajotvinning i stedenfor.

Jeg begynner å like teknikken og synes etter hvert jeg får det bedre og bedre til. Sokkegarnet til M ble litt for hardt, jeg har strikket en sokk men må lage mere garn for å få til den andre. Mathilde sier at sokken ble perfekt, og det blir nok en flott støvelsokk, for tykkere garn finnes neppe. Øvelse gjør mester. Jeg er kjempefornøyd med å lage noe av hjemmespunnet garn jeg.

Jeg måtte frigjøre noen strikkepinner og gjørde ferdig noen mindre prosjekter i helgen. Piratpannebåndet til M ble en stor hit og jeg måtte nesten krangle med ho for å få ho til IKKE å bruke det i sommervarmen. Jeg ble såpass fornøyd med det at jeg skal lage opp noen flere med litt andre mønstre til julegaver til barn.

Jeg tenkte jeg skulle fortsette med den hvite silke/merinoblandinga heretter og prøve å være flink å lage nok til å lage noepent til meg selv. Jeg fantaserer om et sjal og har funnet frem noen mønstre som vil passe. M skal på golftrening i kveld og da kan jeg like godt ta med noe å gjøre.
Mamma og pappa kommer på besøk i kveld og mamma blir noen dager. Det blir koselig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s