Uncategorized

Jeg hentet M på onsdag, ho var fortsatt litt snørrete, men ikke sånn som da jeg sendte ho fra meg. Vi ventet noen lange timer på at Bestemor og Bestefar skulle komme og så dro vi på City Nord og handlet sammen med dem. Bestefaren trengte ny jakke, men vi fant ingen som vi likte. Av pur latskap og etter press fra M ble det pizza til middag. For så vidt greit, men vi hadde planlagt bestemors fiskekaker. Det ble istedenfor servert da jeg kom hjem fra jobb på Torsdag.

Det var morsomt å se hvor glad Misty ble da ho så «besteforeldrene». Tydelig at ho visste hvem det var. Ho hoppa rundt med omtrent samme blikket som Mathilde hadde da ho var liten og de kom på besøk.
Pappa dro styggtidlig torsdags morgen, men mamma ble til i dag. Det var litt finvær innimellom og jeg fant mamma på terassen da jeg kom hjem. Vi fant ut at vi skulle få brukt de siste solstrålene på bakaltan og M leste litt for oss der, men da sola gikk ned ble det isekaldt. Vi ilte opp på lofter og hentet ned terassevarmeren, banka den rett (hadde nærkontakt med en storm i forfjor…), henta gassflaska fra boden og prøvde å få fyr. Selvsagt var det tomt for gass… Dårlig gjort, vi hadde til og med vært inne hos May Tove og lånt en flaske vin vi skulle kose oss med.

I går shoppa vi og det ble sko på bestemora, skjørt på Mathilde og to topper på meg. Og så fant jeg endelig et ok utebord til lillealtan`. Det blir kjempekoselig der og kanskje jeg finner en plante jeg kan ha og. Må huske å vanne den da… Jeg skal finne gass i dag og teste i kveld. Så kan jeg strikke og kose meg ute. Da gjør det kanskje ikke så mye at M skal på ferie i EN MÅNED sammen med far… Så lenge tror jeg aldri jeg har vært alene før…

May Tove og Niklas var innom og lurte på om jeg ville adoptere dropskoketingene hennes. Svosj inn i kjøleskapet med de og plutselig skal Rogern min få ananasdrops, juledrops og andre rare ting. Noe kastet jeg, både fra mitt gamle stasj og fra det nye, men nå er det veldig fullt i «smak og fargehylla» i kjøleskapet.
Niklas fikk spise druer og det var gøy, han stappa inn flere og flere druer og stoppet ikke før det var fullt. Men smile, det kom ikke på tale. Ikke engang da jeg sa appelsiiiiiin til han.

Jeg tok en bytur etter at jeg hadde kjørt Mathilde i bursdag, lunsjet med Hilde og shoppa litt kjedelige saker. Jeg fikk handlet og kjøpte gass til grill og varmedings, tenkte jeg skulle grille burgere på racletten vi fikk i gave av Renate for masse år siden, men tror du jeg fikk fyr i terassevarmeren? NEI DET GJORDE JEG IKKE!!! Helt sikkert Roger sin feil.
Etter å ha konferert med både Ørjan og Eirik i håp om at det var noe enkelt som var galt måtte jeg til slutt ærkjenne at det nok må en full demontering til og rengjøring av dyser og gnistdingser. Terassevarmeren har tross alt ligget på loftet i nesten to år etter at en høststorm gjorde fæle ting med den.
Det ble tapas til kvelds og film og startrek til underholdning. Jeg prøvde å brodere litt, men jeg var så trøtt at det ikker var noen vits. Nå skal jeg hoppe til køys og sove leeenge i morgen. Det blir godt. Mange tidlige morgener i det siste.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s