Uncategorized

Bare Sissel…

Det er ganske rart å være alene. Ikke det at ikke jeg har vært alene før, men alene har stort sett betydd Mathilde og meg, men nå er det bare meg i fire uker… Litt skummelt og litt spennende.

Jeg har masse planer, og har stort sett startet på alle. Jeg har masse strikkeprosjekter på gang, i går ble jeg ferdig med den første krona, jeg skal ta bilder av den når jeg har fått sydd på «edelstener». Jeg har begynt på en cowboyhatt til M, ja du leste riktig; Cowboyhatt. Ho skal hele tiden herje med min hatt, og helt ærlig… Det liker jeg ikke. Den er min! Jeg finner ikke hatt i hennes størrelse, så jeg hekler en. Jeg bruker min som mal og så skal jeg stive den med sukker til slutt. Jeg er snart halvveis og det ser meget bra ut.
Papir har jeg ikke rørt på lenge og jeg tror ikke jeg får til noe på en stund heller. Jeg koser meg med garn og ull og er fornøyd med det.

Jeg ble ferdig med alle sesongene av Star trek TNG i går. Lurer på om jeg skal se Voyager eller DS9 nå… Vanskelig valg.
Sommerværet har uteblitt og nå regner det jaggu igjen. Misty ville ikke gå ned trappa for å tisse engang da vi skulle ut i sted… Kanskje vi ikke trenger å gå tur i dag da?
Karin på jobb lærte meg enkel makramé i dag, så jeg lagde lenkedings til Misty. Jeg prøvdeå ta bilder av den i sted, men Misty insisterte på å bli fotografert først. Og sånn ble det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s