Uncategorized

Bare på dill…

Man skulle tro at når jeg danser på bordet når Rogern er borte, men det blir mest bare til at jeg roter på bordet. Litt under og på siden av bordet også faktisk. MEN i helgen har jeg bedrevet aktivt sosial trening; fredag var det lønningspils med jobben. Det var så hyggelig at vi skal forsøke å gjøre det litt oftere. Dette er første gang vi har funnet på noe sammen. Egentlig ganske sløvt med tanke på det flotte miljøet vi har på jobb. Neste gang har jeg bursdag og da har de andre invitert seg hjem til meg. Mulig jeg ble litt lurt der… Jeg gleder meg allerede.

Misty kunne selvsagt ikke være med på pub, så ho fikk være på besøk hos naboene. Da jeg skulle hente ho var ho ikke videre interessert i å dra hjem, men jeg fikk lurt ho ut derfra til slutt alikevel.

I går var det plutselig Sankthansaften og da har vi en stolt tradisjon i borettslaget at vi samles ute til grilling etter at barna har lagt seg. Det var ikke mange som var hjemme denne gangen, men vi ble seks stykker på det meste. Det regnet litt innimellom, men vi slapp å sette oss i carporten som i fjor. Misty fikk selvsagt være med og ho fikk nok grillmat skulle det vise seg. Niklas syntes det var veldig morsomt å gi hunden pølse (heldigvis sånn lettpølse) og hvem vethvor mye som gikk i ungen og hvor mye som gikk i hunden før vi oppdaget hva han holdt på med. Det blir nok langtur på oss i ettermiddag.
Terassevarmeren har jeg utsatt arbeidet med, men nå er det vel på tide å begynne…
Jeg var ute med kameraet her om dagen og skulle ta bilder av Misty i sommersola,
Men det er ikke så lett… Misty har nemlig ingen planer om å løpe mere enn en meter fra meg og jeg hadde tatt på storlinsa. Da må ho helst noen meter bort for å få bilder i det hele tatt…
Men jeg synes jeg fikk tatt noen bra bilder jeg. Er ikke så ofte det er jeg som løper rundt med kameraten og man må jo øve hvis man skal bli flink… Jeg tok også masse bilder at blomster og fjell så Rogern skulle se hva han går glipp av her hjemme.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s