Uncategorized

Det brijnn det brijnn!!!

Da fikk jeg til slutt fyr i terassevarmeren. Det tok si ti, men nå er det altså varmt. Faktisk så varmt at jeg måtte slå den av igjen, for det var nærmere 25 grader uten den. Men jeg fikk det til jeg!

Det var forresten flere ting som var galt. Selve koblingen streika litt, og da jeg først fikk gass gjennom den var det et par lekkasjer lengre opp. Men nå er det tett. Og det brenner i toppen. Når det skal.
Jeg bestemte meg for å feire og dro May Tove og Niklas med på plantasjen for å finne litt blomster. Det ble en Surferosa (eller noe sånt) en mini surferosa. Eller noe med surfing i hvertfall. En mini-noe-med-surfing. Så nå har jeg det koselig. Jeg hadde egentlig tenkt å grille på racletten, men det er bare dumt siden kjøkkenet er bare en vegg unna. Så nå skla jeg spise hamburgere og vente på at Rogern min skal si hei og god natt på msn. Fin dag, og i morra kommer kanskje alle varene jeg har ventet på så lenge.


Nå venter jeg bare på at det skal bli så kaldt at jeg kan tenne på…
Ellers har jeg strikket pulsvarmere i helgen og laget garn som skal bli til sokker etter hvert…

3 tanker om “Det brijnn det brijnn!!!”

  1. Ja…og ka du trur han sier når han ser den fine blomsten din. Den er forresten mye større og finere en vår

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s