Uncategorized

Hvem er det som lusker rundt på natta?

I natt da jeg lufta Misty før leggetid så jeg en liten skygge som beveget seg mystisk bortover veien. Provilen var lav og gangarten merkelig kjent. Jeg hadde mistanker til hvem denne kameraten kunne være og fikk lurt vakthunden min inn for ikke å lage skandale i natten.

Jeg putta Misty i buret og løp inn på kjøkkenet for å hente kameraet. Jeg ilte ut og etter noen minutters kravling rundt i sandkassa så jeg rakkeren som prøvde å snike seg vekk langs et gjerde. Han skjønte vel kanskje at han ikke hadde noenting så langt nord å gjøre…
Jeg fulgte etter en stund og fikk til slutt noen fine bilder, og bra var det, for jeg bytta linse etterpå og løp etter han på plena mellom husene (under soveromsvinduene til naboene…) og rakkeren løp så fort at nesten ingen av de bildene ble særlig bra. Jeg skal absolutt ut en tur til i kveld, hvis jeg klarer å holde meg våken, for det er i disse dager (den neste uka sånn ca) at ungene kommer ut av hiet… Eller bolet eller hva det nå er disse rakkerne bor i.
Dette kan selvsagt bare være en tilfeldig gjest, ellers så går vi inn i en ny tidsalder; pinnsvinets verdensherredømme… Moahahahaaa

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s