Uncategorized

mere finvær i anmars

og vi kan vel ikke klage på det?

Det blir lange kvelder på terassen med strikketøyet og scrappeblader. Misty og jeg sykler eller går tur når det temperaturen kryper under fornuftig nivå. I går var det fortsatt 22 grader klokken ti. Det ble en vam natt, hurra for aircondition. Jeg regner med at min kjære ektemann vil kalle meg en pyse, men jeg har aldri lagt skjul på at jeg IKKE liker varmen noe særlig. Det har blitt lite scrapping gjort de siste dagene, for ikke engang jeg sitter inne i dette finværet.

Jeg fant en helt fantastisk nettside her om dagen. http://www.icanhascheezburger.com/ anbefaler alle som lider av sommerdepresjon å ta en tur innom der. Hysterisk morsomme dyr, mest katter. Faktisk er se så morsomme at både Roger og jeg nesten fikk lyst på katt. Og vi liker ikke egentlig katter litt engang!

Jeg har fått strikket ferdig et par sokker i kamuflasjegarnet jeg lagde i juni. Det tok sin tid, men nå er de nesten ferdige. De passer ikke i det hele tatt, for oppskrifta er for en annen type garn, men jeg trengte å se hvordan garnet mitt ville oppføre seg i et sånt prosjekt. Jeg skal tove de litt i veld og da regner jeg med at de vil finne formen sin.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s