Uncategorized

Rokk/spinning weel

Hahaaa! Endelig kommer det rokk til gards. Jeg har fått mammas rokk og de skal ta den med nordover nå til uka. Den har vel egentlig aldri vært brukt så jeg er veldig spent på om jeg får dette til. Som jeg kan se ser det ut til at delene er sånn nogenlunde på plass, men det mangler noe her… Det må vel være en form for drivrem fra hjulet? Det er vel ikke værre enn at jeg finner en gummireim eller en skinnreim til å begynne med. Nå skal jeg bare kose meg ute i sola med strikketøyet i helga og så blir det plutselig mandag. Da har jeg bursdag og jeg får flotte «bursdagspresanger»; besøk av mamma og pappa, rokk og ungen min kommer hjem fra ferie. Dette blir nok tidenes beste bursdag!

Finally I`m getting my own spinning weel! This one has been my mom`s and I think it has never been used. I`m eager to see if I can make it work. Mom and dad is bringing it when they drive up here at monday, which also is my birtday. I`ts gonna be my best birthday ever! Visit from mom and dad, getting my spinning weel home and my little girl comes home from vacation with her dad.
The only thing is, it seems like there should be some kind of driveband there. I guess I`ll just have to make do with wat i find till I can get a new one.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s