Uncategorized

Hurra for meg som fylte mitt år!

Så var den store bursdagen overstått. Mathilde kom hjem fra ferie med far og mamma og pappa kom på besøk på vei til hytta. Vi grillet ute og jeg er sikker på at værgudene senket utetemperaturene med minst fem grader i den anledningen. Vi hadde jakker, sjal og tepper på, og ullsokker og tøfler, og vi skyndte oss inn etter at vi hadde spist.

Jeg fikk masse flotte gaver; rokken, garn, en kuuul «pornobok», verdens fineste matboks (Mathilde har malt dødningehode på den!)masse strikkebøker(i hvertfall når de etter hvert kommer) og en mysteriegave fra Mathilde. Jeg vet ikkeno om den annet enn at den kommer i posten og jeg tror det er bilder på den… Såpass skjønte jeg. Jeg lover full oppdatering på dette spennende mystiske som skal skje.

Jeg sliter litt med åfå rokken til å fungere ordentlig, men jeg er ganske så sikker på at det er drivbandet som er problemet. Vi har fått tredd bandet riktig, men spenningen er helt feil. Jeg har mest sannsynlig feil type tråd, for jeg må ha det ganske stramt for å få det til å gå rundt og da går snella for fort. Nemlig. Men jeg finner ut av det. Helt sikkert;) Foreløpig går det raskere å spinne på håndtein enn på rokk.

I dag er det bare en uke igjen til Roger kommer og jeg gleder meg som en unge til julaften. Det er godt å snart være ferdig med andre periode. Jeg ville lyve hvis jeg sa jeg ikke var lei. Dritlei. Men nå er det nedoverbakke og den siste tia kommer til å gå fort.

Misty er blid og fornøyd som vanlig, ho kunne kanskje blitt med i bilen i går, men da jeg ropte på ho var ha ikke sen om å løpe fort som en vind tilbake til meg. Mon tro om ho skjønte at de andre skulle dra på hytta? Som sagt er ho stort sett bli og fornøyd, men ho er tydelig furten på Renate som har sagt at ho ligner på en sånn sortlandsurokse. «Vel er det godt å bo hos tante, men jeg er ikke så tjukk!» Nesten så jeg kan høre ho messe «Atkins Atkins Atkins» om natta. Skumle greier.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s