Uncategorized

Tung dag…

Gårdagen ble en rar dag. Planene jeg hadde først gikk litt i vasken og jeg prioriterte å kose meg foran tv`n med strikketøyet, pizza og snop. Jeg chatta litt med Rogern og selv om jeg visste at de var ok var det alikevel godt å ha personlig kontakt. Jeg kjenner ikke den det gjelder men jeg klarer alikevel ikke la være å tenke på de som er igjen. I morra kommer Roger hjem og det skal bli godt å få det hele litt mere på avstand. Det er klart at ting blir intenst når situasjonen er som den er.

Jeg har hatt lyst til å strikke et sjal til meg selv og det begynte jeg på i går. Et enkelt og pent mønster jeg fant på internett. Jeg turde ikke drømme om at jeg skulle klare å bli ferdig med det til bryllupene, men det ser ut til at jeg kan rekke nr to… kanskje kanskje. Etter noen timer i sofakroken i går kveld har jeg kommet hit og det ble litt over 20 cm. Siden jeg stod opp tidlig i morgest har jeg nå kommet til ca 26 cm. Jeg tenkte det skulle bli 140 cm langt og da skulle jeg være kommet nesten 1/5 av lengden. Det er bare å fortsette det…

Misty er fæl til å legge seg oppå strikketøy når jeg skal ta bilder til bloggen men denne gangen måtte jeg være streng på henne og da la ho seg så pent ned ved siden av. Jeg har en mistanke om at den hunden skjønner mere enn ho gir uttrykk for…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s