Uncategorized

hehe, det ble sjal alikevel…

Så jeg knakk under av presset. Mitt eget altså. Jeg har nå strikket over en meter og jeg har dagen igjen på meg til å strikke det ferdig. Det burde faktisk gå det. Vi har mye å gjøre i dag, men hvis jeg er flink og planlegger litt…
Min kjære kom hjem i går og det blir masse herlig sitte-i-soffaen-og strikke-tid, i hvertfall foreløpig. Snart kommer alle tantebarna på besøk og da spørs det om jeg får ha strikketøy og pinner i fred…
Jeg endte opp på et mønster fra Knitty; Convertible. Kjempeartig konsept. Jeg er ikke særlig glad i bomull, eller egentlig liker jeg ikke noe særlig annet enn ull og alpakka( derfor blir det så bra å få den «no sheep for you-boka så kanskje jeg kommer over det) så jeg har strikket sjalet i hvit alpakka. Her er jeg nettopp begynt og Misty hjelper som alltid til med bildene.

I managed to pressure myself to starting the shawl after all, and now I am allmost done. I have gone about one meter (some over one yard) and I should be able to get it done by tomorrow. There are much to do today but if I plan a bit ahead I think I can do it. On this picture I have gone about 25 cm of the length.
I have used the pattern Convertible from Knitty, allthough I`ve used alpakka and needed to size it down a bit. I have this thing about knitting; I`m a compulsive wool-user. I know I`m getting the No Sheep For You-book soon, hopefully that will help inspire me to try other yarns.
Hubby dear came home yesterday, safe and sound. Great to have him home again!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s