Uncategorized

Rogern er hjemme igjen…

Endelig kom Roger hjem. Han landa natt til torsdag og var overraskende kvikk og rask morgenen etter spesielt med tanke på hvor trøtt han og Christopher var da de kom av flyet. Merkelig nok føles det ikke som om han har vært borte lengre enn en uke; bortsett fra at det er sommerferie er alt som vanlig. Ikke engang Misty gjorde noe stort nummer av at Roger kom hjem.
Lørdag var Roger og jeg i bryllup på Hamarøya til Håvard og Monica. Vi kjørte hjem samme kveld man det var absolutt verd turen. Fantastisk bryllup i fantastiske omgivelser og et fantastisk vær. På Ulsvåg var det tjue grader enda klokken ti. Vi var ikke hjemme før halv to på natta. Da var jeg trøtt da! Roger hadde fått sove litt i bilen, men jeg er glad jeg kjørte.

Misty har vært hos Siv Lena i helga og vi var veldig spente på hvordan det skulle gå. Siv har katt og Misty gjorde som ho bruker når ho møter andre firbeinte men katten virket ikke som om han brydde seg noe særlig. Etter å ha kontrollert området, prøveligget kattesengen og smakt på kattematen fant ho seg godt til rette og de trives tydeligvis godt sammen for Siv har bedt om å få ha ho til i kveld.

1 tanke om “Rogern er hjemme igjen…”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s