Uncategorized

Vi er i live!

Jeg hr vært fryktelig sløv med bloggingen de siste ukene, men til mitt forsvar så har mitt største publikum tross alt vært her med meg og da har det også vært såpass hektisk at jeg ikke har hatt tid å skrive.
Det var kjempegodt å ha Roger hjemme en stund. Vi har hatt to hektiske uker med to bryllup og masse besøk fra familien, men vi har også fått masse tid sammen og vi har kost oss masse. Helt sant.
Jeg har begynt å oppdatere hjemmesiden vår og med masse hjelp fra Renate begynner jeg å bli ganske så fornøyd. Renate lærte meg det grunnleggende med Dreamweaver da ho var her og så har jeg ringt masse og mast på ho når jeg har støtt på ting jeg ikke husket eller ikke har forstått. En ting skal lillesøster ha: tålmodig er ho i hvertfall.
Jeg endrer på utseende på siden hele tiden og jeg tar gjerne mot gode ideer på forandringer.

Roger dro igjen i går og det var overraskende lett å sende han avgårde. Denne gangen vet jeg at etter to måneder er de ferdig og kommer hjem og selv om de har noen uker med jobbing i Trøndelag etterpå så nærmer i hvertfall oppdraget seg en slutt. Det er nesten så jeg blir litt stresset fordi jeg får for lite rotetid hjemme…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s