Uncategorized

Jeg trenger seriøst hjelp…

Jeg har noen kort og scrap-oppgaver jeg må få gjort. I to måneder nå har jeg utsatt og utsatt og frist for inlevering er fortsatt 15. august. Joda, jeg vet at jeg nesten alltid jobber aller best under press, men hallo! Hva gjør jeg? Jeg strikker! Jeg strikker sokker og jeg klarer ikke la være… Men det er jo så gøy! Se, Roger! Det er det garnet jeg (les du) kjøpte på Sortland – det så du vel kanskje? Hehe. Men jeg er nå nesten ferdig med en av fire oppgaver så det skal nok gå fint skal dere se. Ingenting å være bekymret for. I hvertfall ikke enda. Hvis jeg fortsatt bare har strikket sokker til i morgen kveld må noen komme og konfiskere strikkebøkene mine. Helt sant!

1 tanke om “Jeg trenger seriøst hjelp…”

  1. Åh – kule sokker!Og du, nå som tidsfristen snart er ute og du snart må være ferdig med ting du må være ferdig med – får du en ny oppgave av meg!Du er nemlig blitt tagget!Sjekk blogen min for mer informasjon 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s