Uncategorized

Jeg har fått post!

I går kom pakken fra Sarahs yarns i posten med nyyydelig brunt garn til sjal. Jeg skal prøve å være flink å ikke prøvestrikke noe med det, for jeg har så altfor mye annet jeg må få gjort først. Mathilde og jeg skal også på kino i dag for å se «familien Robinson». Det blir sikkert kjempegøy.

Jeg strikket meg en sokk (ja jeg vet…) fra sokkeboken i går, dvs jeg brukte to dager på den. Desværre ser den ut til å ha blitt littegranne lang så jeg må nok ta av et par cm og strikke tåen på nytt… Kjedelig! Men jeg har begynt på nr to nå og jeg får heller endre den første etterpå.
Sokker er ikke lette å få til å ta gode bilder av men jeg prøver stadig.

Yesterday the package from Sarahs yarns came with the prettiest brown laceweights. I`ll try my best not to start another project before I have finished at least some of what I`ve started.

Mathilde and I are going to the movies today to see the Robinsons. That oughta be fun.

I finished a sock from the Favourite socks yesterday. I used two days on it and it was so much fun making it. It is far too long for me to wear, so I need to make the next one a bit shorter and then fit the first one. These probably are going to be a gift and my daughter yelled at me yesterday when I had it on and didn`t wanna take it off; mommy! Why are you still wearing ********`s sock! Take it off!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s