Uncategorized

Bodø var varmest i Norge i dag. Mystisk…

… og det synes jeg var litt morsomt. Med bare 20 grader. Men det har blåst ille, så ting er nesten som normalt.

Jeg er nesten ferdig med kortoppgavene. Dvs, jeg er nesten ferdig med den ene og så trengte jeg å få det hele litt på avstand. Jeg har spist, strikket og sett Startrek, og så gikk Misty og jeg en fin lang tur. Stakkars hunden kommer til å bli sliten. Har vært mye tur i det siste, og hver gang tenker jeg at jeg skulle tatt med kameraet. Og ipoden. Får prøve å huske det i morra da. Men leverposteien er med. Her om dagen klarte leverposteien å overtale Misty til ikke å bjeffe på tre hunder, i går og i dag gikk det ikke fullt så bra. Men det er merkbart mindre bjeffing. Det virker dom om vi bare måååå bjeffe bittelitt. Men det er greit- det er gal rabieshund på syre jeg har et problem med.
Anyway… Da jeg gikk tur så skjønte jeg hvordan jeg skulle løse den siste oppgaven. Hurra! Jag sa jo at jeg er best under press… Scrapoppgavene er helt ferdige og de ble jeg kjempefornøyd med. Synd jeg ikke kan legge ut bilder av de enda.
Jeg kommer til å bli ferdig med den andre sokken i kveld, regner jeg med, men jeg må også ta opp den første litt så de kan nok ikke brukes før utpå dagen i morra. Da bør det være kaldt og ullsokkvær altså! I hvertfall inne… Jeg skal legge ut helt-ferdig-bilde i strikkebloggen.
Stig sendte kule bilder jeg trengte for å gjøre ferdig dobbel-LO’en og jeg liker virkelig disse…
Og ja… Lene tagget meg- sniken. Nå må jeg lage kort og tagge noen andre og og og og… vel- her er Rogern min i action…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s