Uncategorized

Wohooo!

Ferdig med sokkene, ferdig med scrapsidene, ferdig med kortene, nå er det bare å bli ferdig med kaffekoppen og komme seg til postkontoret.

Sokkene ble ferdig i tolvtia i natt, men jeg var sååå nært at jeg bare måtte rekke opp og fikse den første sokken. Nå driver jeg og fantaserer om at mønsteret vil bli fint på pulsvarmere og.
Sokkene er egentlig altfor store. Det er litt synd. Jeg gjorde de en rapport kortere enn i oppskrifta så lengden er grei nok, men det kjennes ut som om de er for store rundt foten. og da må man gå innog endre mønsteret på de neste, og det kan jo bli gøy. Jeg tror jeg skal slenge på noen masker til allerede i kveld, men først må jeg på postkontoret.

Finally, I`ve finished the socks, finished the scrapbook pages and the cards, now I need to finish my cup of coffee and get to the postal office.
The socks became a late night project, but I was so close to finish them I just couldn`t stop. They seem to be a bit large still, even though I shortened them down by one pattern repeat. It seems like the foot also is a bit wide. I probably need to get hold of some smaller gauge needles, maybe fix the pattern a bit.
Now I `m dreaming of wristwarmers with this pattern. I`ll probably cast on some tonight.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s