Uncategorized

Lene tagger meg og jeg tagger deg…

Lene har i et lyst øyeblikk tagget meg og da må jeg finne fem stakkars ofre å tagge, så før disse fem blir tagget av noen andre tagger jeg Gunnhild, Linda, Linn, Nina Iren og Marie. Kanskje litt kjedelig å bare velge jenter fra forumet men nå er det sånn at ikke så mange andre jeg kjenner blogger og da får de bare være uten tag da. Skulle det imidlertid være noen jeg kjenner som blogger og bare ikke har sagt det enda så håper jeg dere føler dere utelatt og kanskje sier fra nå da…

Her comes the rules:
1) Send ONE card to someone you know within 7 days! (family, friends, associates, cyber people, etc.) ANYONE!!! Doesn’t matter who… just do it. Can you imagine the smile on their face when they open their mailbox and see a card from you?
2) Tag 5 people you know to do the same thing (Tag means tag them to send their own cards to their own people).
3) Proudly display this on your blog to spread a little sunshine and pass it on

Les mer på Craftyengineer sin side.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s