Uncategorized

troll i postkassen- og under bordet…

Vi har bestilt dekoder til kabeltv`n og i går kom den. skulle alikevel på posten med pakken til
NM og tok med pakkelappen med det samme. Oppi postkassa lå det også et brev og det tok jeg
med og åpnet i bilen, fordi jeg er nysgjerrig.

Brevet var fra Bente og inviterte til Marielles dåp den 12. august. Poststemplet 24. juli. Helt utrolig. Heldigvis snakker vi sammen innimellom og Roger og jeg er faddere på gullet, men tenk om jeg hadde vært en sur tante som satt hjemme og var sint for at ikke ungen skulle døpes snart… Jaja. Vi fikk oss en god latter, selv om Bente kanskje mistet sin tro på postverket. Jeg vet imidlertid alt om pakker som forsvinner og post som kommer sent. Desværre.
Vel nede på postkontoret leverer jeg pakkelappen og ber om å få kjøpe frimerker da damen bak disken kommer mot meg med stivt blikk. Rare greier tenkte jeg. Det så nesten ut som om ho hadde sett et spøkelse. De hadde oppdaget at jeg ikke var Roger, og Roger måtte signere for denne pakken PERSONLIG. Jammen jammen jammen sa jeg. Han kommer ikke hjem før om to måneder! Heldigvis har postfunksjonærer et svakt punkt, og det er det samme for de som jobber i post i butikk, de liker ikke sende pakker tilbake til avsender. For masse papirarbeider.
Så jeg fikk overtalt jenta til å ringe og høre med CanalDigital om dette kunne ordnes, og det kunne det jo, og så gikk jeg ut derfra med dekoder, gikk inn igjen med pakke og fikk frimerker på den og dro hjem for å grave meg ned.
Da jeg senere spiste middag på stua oppdaget jeg at jommen var det troll under bordet også.

1 tanke om “troll i postkassen- og under bordet…”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s