Uncategorized

Tilbake!

Tilbake på jobb, tilbake på skolen, tilbake på nett.

Den siste uka har jeg vært noe satt ut av spill. Mitt plutselige innfall å vaske akvariet skulle straffe seg dyrt da ryggen min bestemte seg for å streike etterpå. Jeg fikk besøkt pappa på båten og handla og etter det var det full stopp. Torsdag kom mathilde hjem og det var veldig bra, for det var fint med hjelp til å nå ting som plutselig var blitt utenfor min rekkevidde. Feriens siste uke ble tilbringt stort sett på sofaen med strikketøyet, men vi fikk handlet det vi trengte til skolestart og til å fylle kjøkkenskapet så det gikk bra. Jeg fikk strikket masse og uansett var det verd det. Akvariet ser helt fantastisk ut og vi har feiret med å kjøpe nye innbyggere; åtte korallplaty som faktisk fortsatt er i live! Hurra!

Det var hardt å begynne på jobb igjen men nå tror jeg kroppen har kommet over sjokket. Det var godt å stå opp tidlig igjen og Mathilde syntes det var flott å komme tilbake til skolen. De har fått to nye jenter i klassen og det er stas. Den ene er sånn vanlig med brunt hår og den andre er ganske stor. Ho er sikkert ni eller ti år. Ganske sikkert.

I går fikk vi masse nye stempler inn på jobb, endelig, og Mathilde og jeg stemplet og koste oss i går. Det burde ry inn med mere varer de neste ukene og da er det gøy!

Jeg tror Misty også syntes det var greit å komme tilbake på jobb. Det var ikke lyd i ho i hele går på jobb og da Mathilde kom ned etter skola fikk ho seg en liten løpetur frem og tilbake på fortauet foran butikken. Kjempegøy, men hver gang de løp foran butikkdøra prøvde ho seg på å stikke inn.

Jeg har striket masse pulsvarmere og sokker og Mathilde hadde en liten alvorsprat med meg i går. Jeg måtte ikke bare sitte og strikke når ho var hos Pappa; det er lov til å gjøre andre ting også. Du kan se en film eller hekle, eller no. Då må ikke strikke hele tiden hvis du ikke har lyst vet du.

Dakar lita trodde jeg holdt på å jobbe meg skakk med julegavene og jeg måtte love at jeg strikket fordi jeg hadde lyst, ikke fordi jeg må.

Vi feiret første skoledag med pizza og harry potter. Mathilde laget bursdagskort til Ingvil mens jeg leste høyt fra boka, og så var den dagen over.

årets tredjeklassing!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s